dissabte, 18 de maig del 2013

Manifestació a Barcelona de la plataforma #CapEscolaÉstanca

Aquest dissabte les escoles Vilamagore (Sant Pere de Vilamajor), Sant Baldiri (Lliçà d'Amunt), Can Montllor (Terrassa), El Castell (Tona), i Gil Cristià (Selva del Camp), unides en la Plataforma #CapEscolaÉsTanca ens vàrem manifestar a Barcelona, en contra del tancament del nostres centres.


El tancament de les nostres escoles ha estat decidit de forma unilateral per la Conselleria d'Educació de la Generalitat sense tenir en compte l'opinió de la comunitat educativa i continuant amb la política de retallades ja iniciada l'any passat amb el tancament de 6 escoles. No ens deixa indiferents el fet que totes les escoles són públiques, amb models educatius innovadors i que compten amb l'admiració de la comunitat educativa. 
La manifestació de Plaça Catalunya fins a Plaça St. Jaume va transcorre en un ambient festiu i reivindicatiu on vàrem cridar consignes contra les retallades. Tot i la pluja no ens vam fer enrere!!!


Un cop a la plaça es va llegir el manifest Cap Escola És Tanca.


Durant tota la jornada es van fer actes de caire reivindicatiu i lúdic, que van fer d'un dia de protesta, a més un dia inoblidable per a petits i grans. Volem agrair especialment a JAUME BARRI (animador musical), JORDI PATXECU (animador musical), PAULA PULIDO (pallassa) i a CRISPETA  (conta contes) els somriures que ens van dibuixar a tots i totes, tot i el moments difícils i d'impotència que estem vivim pel que fa al futur de les escoles que tan estimem.


També volem donar les gràcies a les persones que van conduir el taller de globoflèxia, maquillatge i taller de xapes.


No voldríem descuidar-nos a cap de les persones i/o entitats que ens va venir a donar el seu suport durant tota la jornada, així com a les xarxes socials: Joan Mena (IC verds), Mercè (CCOO), Miquel (CGT), Ampa's Eixample (Miquel Gené), Escola els Encants, Assemblea Groga....    
Gràcies a les families de les cinc escoles que encara lluiten i lluitaran. Passar junts aquest dia tant especial lluny de ser un comiat ens ha donat més força per seguir endavant!!!!
GRÀCIES A TOTS I TOTES, GRÀCIES ALS NENS I NENES QUE JA HAN APRÉS TAN PETITS A LLUITAR PER ALLÒ QUE ESTIMEN.